Agro Protection Plan Verzekeringen / Agro Protection Plan Assurance

Wie zijn wij?


APP brokerage is ontstaan uit de behoefte een specialisatie voor de argrarische-, tuinbouw- en veeteeltsector te creëren. Gebaseerd op onze kennis en beroepservaring in het verzekeringswezen (méér dan 20 jaar voor elk van de twee APP oprichters), waarbij de “roots” bovendien in beide gevallen tot de doelsector terug te brengen is.

Onze kracht en tegelijk hét voordeel voor ons cliënteel bestaat erin dat wij “persoonlijk aanspreekbaar en contacteerbaar zijn” om ter plaatse te komen, zelfs in dringende gevallen (schade). Onze begeleiding vanaf de polisopmaak (maatwerk) t.e.m. het schadebeheer staan garant voor een professionele én kwalitatief persoonlijke benadering.

Vanaf het eerste vrijblijvende en kennismakende gesprek houden we rekening met uw wensen en vragen én verduidelijken we de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, teneinde uw verzekeringen te optimaliseren. Wij streven naar een klanttevredenheid van het hoogste niveau! Dit willen we bewerkstelligen door o.a. het brengen van periodieke bezoeken en het voeren van onderling overleg, waarbij wij uw verzekeringspakket op eenvoudige wijze evalueren en (indien noodzakelijk) bijsturen.